skip to Main Content

O2 Balance

Érintés nélküli bőrfiatalítás

Molekuláris oxigén+Hyaluron infúzió

Nagynyomású hyaluron belövés

Ionozált oxigén inhalátor

Forgalmazó: https://www.o2-balance.hu/

Három orvostechnikai innováció egy készülékben.

O2 Balance Pécs

Hyaluron infúzió molekuláris oxigénnel

A szigorú szabadalom alatt álló kezelőfejjel érintés nélküli, hyaluron infúziós kezelést végezhetünk közel 98%-os koncentrációjú molekuláris oxigénnel. Az ilyen tisztaságú molekuláris oxigén nemcsak lenyűgöző hatással van a bőrre, de vivőanyagként működve többszörösére növeli a hyaluron hatását, ezért a kezelések hatékonysága sokkal intenzívebb és főleg tartósabb, mint más, csupán magas nyomású levegővel végzett kezeléseknél.

O2 Balance kezelés
O2 Balance kezelés Pécsen

Nagynyomású hyaluron belövés

Nem egyszerű sűrített levegővel, hanem nagynyomású, közel 98%-os molekuláris oxigénnel lőhetjük be a hyaluront 1-2,5 mm mélyen . A kezelőfejek nem csupán arany futtatást kaptak, hanem 24 karátos arany bevonatot is, amit csak orvostechikailag hitelesített, nagyon magas minőségű eszközöknél alkalmaznak, a maximális higiénia és az allergiás reakciók teljes kizárása érdekében.

Ionizált oxigén inhalátor

Az inhalátorban található ionizációs modul közel 5 millió negatív iont állít elő cm3-enként. Ez azért fontos, mert minél több a negatív ion, annál könnyebben tudja felvenni a szervezet. Ezzel az egyedülálló megodással az O2-BALANCE egy 2 órás oxigénterápia hatását tudja biztosítani mindössze 20 perc alatt.

O2 Balance kezelés Pécs
O2 Balance árlista
Back To Top